DiSC

Udvid din forståelse af dig selv og andre!

DiSC er et af verdens mest anvendte profilværktøj til at hjælpe dig til at forstå dig selv og andre bedre og bruges til at forbedre kommunikation, teamudvikling, ledelse, salg, forhandling, konflikthåndtering og rekruttering.

Vil du vide mere om hvordan du kan bruge DiSC i din virksomhed, så kontakt mig for en uforpligtende dialog.

DiSC giver et fælles sprog i interpersonelle relationer både i team og på tværs af teams. Det er adfærdsorienteret og et praktisk værktøj, som er nemt at lære, så du får udbytte med det samme. Du lærer, hvordan du bruger dine egne styrker og imødekommer dine kommunikationsmæssige udfordringer og tilpasser din kommunikation så du møder den du kommunikerer med på deres banehalvdel.

Ledelse

Kend din ledelsesstil og lær at tilpasse din kommunikation i organisationen både overfor dine medarbejdere, dine lederkolleger og topledelsen. Du får værktøjer til at arbejde med motivation, medarbejderudvikling, engagement og trivsel baseret på din egen og medarbejdernes profil.

Teamudvikling

DiSC er som skabt til teamudvikling. I får et fælles sprog og gode, praksisorienterede værktøjer, som opbygger relationer og giver bedre kommunikation, samarbejde og arbejdsglæde.

Salg og kundekommunikation

Kend din egen salgsprofil og bliv skarp til at spotte dine kunders profil – hvad enten du sidder i fysisk møde, online eller i telefonen. Når du sporer dig ind på din kundes profil kan du tilrettelægge din kommunikation, så du kommunikerer på din kundes banehalvdel. Det gør at kunden føler sig mødt og I får en god dialog.

Rekruttering

Ansæt den rigtige person og få vigtig viden til at hjælpe din nye medarbejder til at få succes i jobbet. Når du kender din kandidats DiSC profil giver det dig anledning til at spørge ind til kandidatens adfærd i opgaveløsning, samarbejde og ledelsesbehov.

Konflikt forebyggelse

Konflikter kan være positive, hvis bliver ved det faglige og ikke angriber personen bag. Med DiSC Productive Conflict får du værktøjer til at udvikle bedre konflikthåndteringsevner og øve følelsesmæssig intelligens. 

GODT VÆRKTØJ

Ønsker du et godt værktøj til at opbygge stærkere teams?

Ønsker du et godt værktøj til at opbygge stærkere teams og sammen i teamet opdage de bedste måder at samarbejde på så kan ”The Five Behaviors of a Cohesive Team™” være noget for dig og dit team. Værktøjet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan hjælpe alle teams, fra produktion til bestyrelse med at blive mere sammenhængende og levere bedre resultater.

Jeg skræddersyer indholdet af modellen specifikt til dit teams mål og udfordringer.

Vil du vide mere om hvordan I kan bruge værktøjet i jeres ledergruppe- og teamudvikling så kontakt mig for en uforpligtende dialog.

Er du interesseret i en uforpligtende dialog og videndeling om hvordan du og din virksomhed fremmer en trivselskultur som skaber øget performance og arbejdsglæde – så tag fat i mig

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Charlotte Roskjær Ullitz

KURSUSTILBUD

Introduktion til bæredygtighed

Alle taler om bæredygtighed, men hvad er det egentlig? Er det bare et corporatebuzz-word eller en værdiskabende tilgang, som er tvingende nødvendig i branchen?

Få en grundlæggende forståelse for bæredygtighed.

Lær de vigtigste tendenser og begreber at kende. Og udforsk sammen med andre, hvor branchen kan bidrage til bæredygtig omstilling og samtidig skabe forretning.

Vi kan ikke ændre fremtiden med det samme mindset som skabte udfordringerne. Den indre bæredygtighed er essentiel både for at håndtere komplekse bæredygtighedsudfordringer men også for at håndtere den stigende samfundstrussel med stress og manglende mental sundhed.

Uanset organisatorisk rolle er det værdifuldt at have en grundlæggende forståelse af bæredygtighed – ydre som indre. For bæredygtighed sker på tværs og bliver et ansvar for alle.

KURSUSTILBUD

Teamtrivsel

Virksomheder trives når medarbejdere og ledere trives.

Bruger du og dit team jeres ressourcer og potentiale?

Uanset om dit team har god trivsel og gerne vil fastholde og udvide det eller I er fanget i konflikter, manglende psykologisk tryghed, usikkerhed og stort sygefravær, så giver det mening at arbejde med trivsel og mental sundhed. 

Stress og negativitet smitter, men det gør trivsel og arbejdsglæde heldigvis også!

Trivsel kan trænes. Det vi fokuserer på bliver vi bedre til.

Få viden og effektive værktøjer til at skabe og videreudvikle et sundt arbejdsmiljø med psykologisk tryghed, øget individuelt- og organisatorisk trivsel og positiv kommunikation. Det giver jeres team større overskud, nærvær, samarbejde og positiv kommunikation, arbejdsglæde og performance.

KURSUSTILBUD

Lederens trivsel

Som leder tager du meget på dine skuldre, du har et stort ansvar og mange arbejdsopgaver.

Du skal navigere dig selv, medarbejderne og virksomheden i mål i en kompleks og foranderlig verden.

Som leder skal du også skabe et sundt arbejdsmiljø, hvor trivsels og performance er i balance.

Men hvad med dig selv. Hvordan er din egen trivsel? Hvordan forhindrer du stress, udbrændthed og undgår at ende i hamsterhjulet? Få et frirum til at reflektere over hvad trivsel er for dig.

Få viden og effektive værktøjer og en personlig plan til at finde din styrker, øge din mentale sundhed, robusthed og overskud, få mere nærvær, glæde og personlig power som leder.

KURSUSTILBUD

Det handler om god ledelse

I en omskiftelig verden har vi brug for et styrkebaseret mindset der kan håndtere forandringerne i hverdagen og trives med det.

God ledelse er bla. styrkebaseret som handler om at styrke ledere og medarbejdere til at navigere i en omskiftelig verden.

Få værktøjerne til god ledelse og til at lede med en styrkebaseret tilgang.