Om mig

Jeg brænder for bæredygtig udvikling af mennesker og organisationer, så vi som individ og virksomhed udlever vores fulde potentiale, bringer vores styrker i spil og skaber mening og flow.

Det er der energien, kompetencerne og arbejdsglæden er og udgangspunktet for de excellente resultater. Jeg ønsker at bidrage til at forebygge stress, udbrændthed og fremme trivsel, et bæredygtigt arbejdsliv, god ledelse og performance.
Charlotte Roskjær Ullitz
indehaver, konsulent, coach, facilitator, underviser

Certificeringer, Roller, og Erfaring

Mange års erfaring

Jeg har mange års erfaring som leder både i HR og i salg og er en erfaren konsulent, coach, facilitator og underviser.

Teoretisk fundament

Mit teoretiske fundament bygger på en master i Trivsels- og ressourcepsykologi fra Aarhus Universitet og en HD i Organisation og ledelse fra Aalborg Universitet. Herudover har jeg en bank og forsikringsuddannelse.

Underviser og Censor

Jeg er ekstern underviser på Cphbusiness og beskikket censor på Akademiuddannelsen i Ledelse.

Certificeret Coach

Jeg er certificeret coach og er desuden certificeret i DiSC og PeopleTools person- og teamprofiler.

Privat

Privat er jeg nordjyde bosat i Jyllinge på Sjælland, gift og har to børn og to bonusbørn.

Min erhvervserfaring har jeg fra følgende virksomheder:

KURSUSTILBUD

Introduktion til bæredygtighed

Alle taler om bæredygtighed, men hvad er det egentlig? Er det bare et corporatebuzz-word eller en værdiskabende tilgang, som er tvingende nødvendig i branchen?

Få en grundlæggende forståelse for bæredygtighed.

Lær de vigtigste tendenser og begreber at kende. Og udforsk sammen med andre, hvor branchen kan bidrage til bæredygtig omstilling og samtidig skabe forretning.

Vi kan ikke ændre fremtiden med det samme mindset som skabte udfordringerne. Den indre bæredygtighed er essentiel både for at håndtere komplekse bæredygtighedsudfordringer men også for at håndtere den stigende samfundstrussel med stress og manglende mental sundhed.

Uanset organisatorisk rolle er det værdifuldt at have en grundlæggende forståelse af bæredygtighed – ydre som indre. For bæredygtighed sker på tværs og bliver et ansvar for alle.

KURSUSTILBUD

Teamtrivsel

Virksomheder trives når medarbejdere og ledere trives.

Bruger du og dit team jeres ressourcer og potentiale?

Uanset om dit team har god trivsel og gerne vil fastholde og udvide det eller I er fanget i konflikter, manglende psykologisk tryghed, usikkerhed og stort sygefravær, så giver det mening at arbejde med trivsel og mental sundhed. 

Stress og negativitet smitter, men det gør trivsel og arbejdsglæde heldigvis også!

Trivsel kan trænes. Det vi fokuserer på bliver vi bedre til.

Få viden og effektive værktøjer til at skabe og videreudvikle et sundt arbejdsmiljø med psykologisk tryghed, øget individuelt- og organisatorisk trivsel og positiv kommunikation. Det giver jeres team større overskud, nærvær, samarbejde og positiv kommunikation, arbejdsglæde og performance.

KURSUSTILBUD

Lederens trivsel

Som leder tager du meget på dine skuldre, du har et stort ansvar og mange arbejdsopgaver.

Du skal navigere dig selv, medarbejderne og virksomheden i mål i en kompleks og foranderlig verden.

Som leder skal du også skabe et sundt arbejdsmiljø, hvor trivsels og performance er i balance.

Men hvad med dig selv. Hvordan er din egen trivsel? Hvordan forhindrer du stress, udbrændthed og undgår at ende i hamsterhjulet? Få et frirum til at reflektere over hvad trivsel er for dig.

Få viden og effektive værktøjer og en personlig plan til at finde din styrker, øge din mentale sundhed, robusthed og overskud, få mere nærvær, glæde og personlig power som leder.

KURSUSTILBUD

Det handler om god ledelse

I en omskiftelig verden har vi brug for et styrkebaseret mindset der kan håndtere forandringerne i hverdagen og trives med det.

God ledelse er bla. styrkebaseret som handler om at styrke ledere og medarbejdere til at navigere i en omskiftelig verden.

Få værktøjerne til god ledelse og til at lede med en styrkebaseret tilgang.